Barbera er en af de mest udbredte røde druer i Italien. Man skal derfor kigge mod Piemonte for at finde fremragende eksempler på, hvad druen kan.
I Piemonte værdsættes druen særdeles meget – næsten lige så meget som nebbiolo. Barbera giver dybrøde vine med det særlige kendetegn, at de stort set er uden garvesyre – altså den udtørrende fornemmelse man mærker i gummerne, når man drikker vin.
Syreindholdet derimod er højt, og frugten i vinen leder tankerne hen på kirsebær.
Barbera-vine har som oftest medium fylde med en charmerende frugt. Og den pæne syre gør, at vinene er en fantastisk partner til italienske klassiske retter som pasta med fløde- eller tomatsovs. Den går også fint til lyst kød, og har man lyst til at eksperimentere er en kølig barbera slet ikke dårlig til fisk.
Navn
Adresse
Postnummer og by
Mail: Mail
Tel: Telefonnummer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Vins de Vinde – CVR: CVR-NUMMER